Acasă Aplicații Servicii Compania Contact e-Shop
Protejează-ţi automobilul
Devino singur detectiv
Urmărește-ți singur automobilele
24 de ore de supraveghere a vârstnicilor și a minorilor
Protejează-ți copilul pe internet
Spionarea cu ajutorul PC-ului
 
 
Serviciul FamilyR

De asemenea serviciul FamilyR va ofera informatii despre activitatea partenerului pe internet. El are rolul de a monitoriza pc-ul si de a inregistra in totalitate toate mesajele, live chat, parolele facebook, yahoo messenger si altele.

Cum funcționează serviciul FamilyR?

Condiția esențială pentru activarea serviciului este aceea de a instala un program special în computerul folosit de partener. Instalarea acestui program se face de la distanță de către operatorii tehnici ai lui iTrack în 15-30 de minute și nu necesită în niciun caz transportul computerului la birourile companiei noastre. 

Instalarea este gratuita și serviciul FamilyR rămâne activ timp de 6 ore pentru a vă asigura că totul funcționează corect pe calculatorul dumneavoastră înainte de a cumpara serviciul. După proces, vă decideți dacă cumparati sau nu serviciul. Dacă nu doriți să cumparati software-ul este automat eliminat din PC-ul dumneavoastra.

Trebuie sesizat că programul acesta este special proiectat, în așa fel încât să nu fie observat de către partener, dar nici de altcineva, chiar dacă acesta posedă cunoștințe avansate în domeniul informaticii. 

 

 

  

În urma instalării programului special, veți primi un cod prin care vă puteți conecta în orice moment la acest serviciu ca să puteți să urmăriți activitățile partenerului de pe computerul sau iPad - ul dumneavoastră. Numai de ceea ce este necesar, este accesul la internet și vizita dumneavoastră la site-ul web special proiectat al serviciului (www.familyr.eu).

După intrarea dumneavoastră la acest serviciu, se va afișa un calendar în care sunt înregistrate toate activitățile partenerului pentru fiecare zi a lunii. De asemenea, aceste activități sunt clasificate pe bază de tipul lor (convorbiri, poștă electronică, Facebook, etc.).

Numai ceea ce aveți de făcut dumneavoastră, este de a apăsa asupra unei activități pentru ziua pe care doriți. Imediat vi se vor afișa datele corespunzătoare ce s-au înregistrat la serviciul respectiv. La secțiunile de mai jos se dau analitic toate informațiile pe care vi le oferă serviciul, dar și cele mai bune metode pentru rentabilizarea lor. 

 

Facebook Passwords

Serviciul FamilyR vă oferă o listă completă cu toate conturile și parolele Facebook ce au fost utilizate de către partenerul dumneavoastră, de la începutul activării paginii respective până în prezent. Chiar dacă parola este schimbata des, serviciul nostru vă va da întotdeauna ultima parola în vigoare care a fost tastata. 

 

Urmărirea convorbirilor cibernetice (Chats)

Una dintre cele mai importante informații pe care v-o oferă serviciul respectiv este aceea a convorbirilor partenerului cu prietenii săi cibernetici. Se dau ca exemplu unele dintre cele mai populare programe care sunt înregistrate de serviciul respectiv:

  • Facebook (chat)
  • Windows Live Messenger (MSN)
  • Skype
  • Yahoo Messenger
  • Google Talk
  • IRC
  • MySpace (chat)

În primul rând, FamilyR vă dă imaginea imediată și rezumativă a prietenilor cibernetici cu care a vorbit partenerul în ziua pe care dumneavoastră ați ales-o pentru a vă informa.

De asemenea, pentru informarea dumneavoastră completă, serviciul respectiv deosebește prietenii cu care partenerul vorbește mai des (Prietenii vechi) de aceia cu care partenerul dumneavoastră vorbește pentru prima dată (Prietenii noi), în ziua selectată. Acest lucru vă dă posibilitatea de a viziona direct lista «Prietenii noi» pentru a vedea convorbirile partenerului cu noii / necunoscuții prieteni cibernetici ai lui.

Apăsați asupra prietenului cibernetic al partenerului și FamilyR vă afișează dialogul complet ce a avut loc între partenerul dumneavoastră și prietenul cibernetic ales.

 

 

Afla toate parolele

Orice este tastat de către partener pe tastatura calculatorului este înregistrat. În acest mod puteți extrage codurile de acces pentru diferite alte pagini web de rețele sociale și matrimoniale cum ar fi de exemplu Badoo, Hi5 și multe altele.

 

Pagini web suspecte

Serviciul FamilyR vă dă posibilitatea să vă informați repede și ușor de conținutul paginilor web vizitate zilnic de partener.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a avea o imagine imediată și clară, serviciul nostru vă oferă paginile web clasificate în funcție de timpul vizitării de către partener a acestora. Așa, vă puteți concentra direct la conținutul paginilor web care într-adevăr îl interesează pe partener.

Căutări suspecte

Serviciul FamilyR înregistrează amănunțit fiecare cuvânt sau propoziție pe care o caută partenerul. De asemenea, decurge la clasificarea acestor căutări în funcție de frecvența lor, pentru a avea o imagine imediată de insistența pe care o arată partenerul pentru fiecare căutare în spațiul web. Serviciul acesta, acoperă toate mașinile de căutare în spațiul web a celor mai populare dintre ele cum ar fi Google, Yahoo, Bing, ASK.

 

Versiune de încercare gratuită

Click aici pentru o versiune de încercare gratuită.

Afla cele mai recente știri

Urmați-ne pe Facebook sau Twitter pentru a fi in permanenta la curent cu toate progresele tehnologice și promoții legate de serviciu FamilyR.  

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved    Termeni și condiții