Acasă Aplicații Servicii Compania Contact e-Shop
Protejează-ţi automobilul
Devino singur detectiv
Urmărește-ți singur automobilele
24 de ore de supraveghere a vârstnicilor și a minorilor
Protejează-ți copilul pe internet
Spionarea cu ajutorul PC-ului
 
 
Serviciul de protecție a minorilor pe internet

 

ATENȚIE:

Prezenta acțiune este adresată părinților care sunt interesați de supravegherea și protecția copiilor lor de amenințările de pe internet. Unicii responsabili pentru utilizarea echipamentului și serviciului respectiv sunt utilizatorii înșiși. iTrack nu poate cunoaște tipul de utilizare pe care-l face fiecare client și de aceea nu are nicio responsabilitate în cazul utilizării ilegale.

Serviciul FamilyR

Este vorba despre un serviciu nou care oferă părinților informații importante despre activitatea copiilor lor minori pe internet. Informațiile acestea pot fi folosite ori de către părinții înșiși, ori de către specialiști pentru a preveni sau a trata o problemă serioasă în ceea ce privește minorul. 

 

 

Mai jos, descriem unele dintre cele mai frecvente probleme referitoare la utilizarea abuzivă a internetului. 

 • Dependență de internet. Aceasta este o nouă formă de dependență care se asociază cu consumul excesiv al timpului pe internet. Acest fapt poate să reducă dramatic performanța copilului la școală și în multe cazuri, duce la izolarea de familie și prieteni. Din păcate, în unele cazuri, utilizarea excesivă a internetului, se asociază chiar cu dependența tânărului de jocuri de noroc pe internet (© Sigur.Info). 

 • Șantaj prin internet – Hărțuire cibernetică. Se referă la intimidarea, amenințarea sau și a umilirii copilului de către cineva/câțiva de aceeași vârstă având ca motiv răzbunarea sau chiar distracția acelora care desfășoară activitatea de intimidare. Repercusiunile la sănătatea mintală a victimei este deosebit de gravă deoarece afectează puternic stima de sine a copilului și duce la izolarea socială a acestuia, la reproducerea gândurilor negative și chiar la posibilitatea de a se sinucide. Intimidarea se face de obicei prin trimiterea în mod repetat către victimă a e-mail-urilor amenințătoare sau jicnitoare. Conform ultimelor statistice, cel puțin 15% din tineri, au căzut victime intimidării cibernetice, cele mai multe victime fiind fete. Vezi spotul TV referitor la fenomenul de hărțuire cibernetică (© 2009 Comisia Europeană/Sigur.Info).

 • Seducția minorului. Se referă la un pericol major de zi cu zi în care este pus minorul pe durata vizitei sale pe internet. Pedofilii pretind că sunt adolescenți, folosesc camerele de comunicare deschisă (Chat - Rooms) și rețelele sociale (de ex. Facebook) inițial pentru a atrage copii. În continuare, după ce au câștigat încrederea copilului, folosesc programele de mesagerie instantanee (de ex. Skype, MSN, Yahoo Messanger) pentru a trece apoi nestingheriți la «spălarea creierului» a copilului având ca scop final abuzul său. Urmărește spotul TV a Internetului mai Sigur (© Sigur.Info).

Cum funcționează serviciul FamilyR?

Condiția esențială pentru activarea serviciului este aceea de a instala un program special în computerul folosit de copil. Instalarea acestui program se face de la distanță de către operatorii tehnici ai lui iTrack în 15-30 de minute și nu necesită în niciun caz transportul computerului la birourile companiei noastre.

Instalarea este gratuita și serviciul FamilyR rămâne activ timp de 6 ore pentru a vă asigura că totul funcționează corect pe calculatorul dumneavoastră înainte de a cumpara serviciul. După proces, vă decideți dacă cumparati sau nu serviciul. Dacă nu doriți să cumparati software-ul este automat eliminat din PC-ul dumneavoastra.

Trebuie sesizat că programul acesta este special proiectat, în așa fel încât să nu fie observat de către copil, dar nici de altcineva, chiar dacă acesta posedă cunoștințe avansate în domeniul informaticii

  

În urma instalării programului special, veți primi un cod prin care vă puteți conecta în orice moment la acest serviciu ca să puteți să urmăriți activitățile copilului de pe computerul sau iPad - ul dumneavoastră. Numai de ceea ce este necesar, este accesul la internet și vizita dumneavoastră la site-ul web special proiectat al serviciului (www.familyr.eu).

După intrarea dumneavoastră la acest serviciu, se va afișa un calendar în care sunt înregistrate toate activitățile copilului pentru fiecare zi a lunii. De asemenea, aceste activități sunt clasificate pe bază de tipul lor (convorbiri, poștă electronică, Facebook, etc.).

Numai ceea ce aveți de făcut dumneavoastră, este de a apăsa asupra unei activități pentru ziua pe care doriți. Imediat vi se vor afișa datele corespunzătoare ce s-au înregistrat la serviciul respectiv. La secțiunile de mai jos se dau analitic toate informațiile pe care vi le oferă serviciul, dar și cele mai bune metode pentru rentabilizarea lor. 

 

Urmărirea convorbirilor cibernetice (Chats)

Una dintre cele mai importante informații pe care v-o oferă serviciul respectiv este aceea a convorbirilor copilului cu prietenii săi cibernetici. Se dau ca exemplu unele dintre cele mai populare programe care sunt înregistrate de serviciul respectiv:

 • Facebook (chat)
 • Windows Live Messenger (MSN)
 • Skype
 • Yahoo Messenger
 • Google Talk
 • IRC
 • MySpace (chat)

În primul rând, FamilyR vă dă imaginea imediată și rezumativă a prietenilor cibernetici cu care a vorbit copilul în ziua pe care dumneavoastră ați ales-o pentru a vă informa.

  

De asemenea, pentru informarea dumneavoastră completă, serviciul respectiv deosebește prietenii cu care copilul vorbește mai des (Prietenii vechi) de aceia cu care copilul dumneavoastră vorbește pentru prima dată (Prietenii noi), în ziua selectată. Acest lucru vă dă posibilitatea de a viziona direct lista «Prietenii noi» pentru a vedea convorbirile copilului cu noii / necunoscuții prieteni cibernetici ai lui.

Apăsați asupra prietenului cibernetic al copilului și FamilyR vă afișează dialogul complet ce a avut loc între copilul dumneavoastră și prietenul cibernetic ales.

Urmărirea poștei electronice

Chiar dacă, convorbirea copilului se face prin poșta electronică, serviciul înregistrează și vă dă toate e-mail-urile pe care le-a expediat și primit copilul. În destule cazuri, serviciul în sine, vă oferă și fișierele atașate ce s-au schimbat prin poșta electronică.

 

Activitatea pe Facebook

Având în vedere faptul că pentru cel mai mare procent al adolescenților, o mare parte a vieții lor sociale se dezbate pe Facebook, serviciul FamilyR vă oferă accesul complet la contul personal al copilului.

Scopul este de a vă oferi:

 • Imaginea deplină a prietenilor copilului pe Facebook (din moment ce nu sunt accesibili publicului) dar și a noilor prieteni pe care-i face copilul zilnic.
 • Informații despre fotografiile personale sau de familie pe care le împarte copilul, dar și de orice comentarii malițioase făcute de prietenii lui de pe Facebook.
 • Acces la mesajele Offline pe care le schimbă copilul cu prietenii săi de pe Facebook.
 • Multe alte informații suplimentare pe care în urma prelucrării lor, pot duce la tragerea concluziilor de situația psihologică actuală a copilului și de posibila problemă ce-l preocupă.

Serviciul FamilyR vă oferă o listă completă cu toate conturile și codurile Facebook ce au fost utilizate de către copilul dumneavoastră, de la începutul activării paginii respective până în prezent. Chiar dacă un copil schimbă des codurile de accesare a paginii Facebook, serviciul nostru vă va da întotdeauna ultimul cod în vigoare care a fost tastat. Dacă un copil folosește profile false (fake profiles) pentru a facilita un scop al său, serviciul nostru vă pune la dispoziție codurile pentru a obține accesul chiar și pe aceste profile.

  

În final, aruncând numai o simplă privire, vă puteți informa zilnic de timpul total petrecut de către copilul dumneavoastră pe Facebook (Timpul de ședere). Dacă timpul acesta depășește în medie 1 oră pe zi, atunci ocuparea cu acest mediu nu mai poate fi considerată normală.

Pagini web periculoase

Serviciul FamilyR vă dă posibilitatea să vă informați repede și ușor de conținutul paginilor web pe care le vizitează copilul zilnic.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a avea o imagine imediată și clară, serviciul nostru vă oferă paginile web clasificate în funcție de timpul vizitării de către copil a acestora. Așa, vă puteți concentra direct la conținutul paginilor web care într-adevăr îl interesează pe copil. Pentru o mulțime de pagini web vi se oferă și gradul de periculozitate a acestora pe care le-a vizitat copilul astfel încât să nu fie nevoie de evaluarea dumneavoastră.

Căutări suspecte

O informație foarte importantă referitoare la gândirea mai profundă a copilului, trece prin mașinile de căutare în spațiul web. Serviciul FamilyR înregistrează amănunțit fiecare cuvânt sau propoziție pe care o caută copilul. De asemenea, decurge la clasificarea acestor căutări în funcție de frecvența lor, pentru a avea o imagine imediată de insistența pe care o arată copilul pentru fiecare căutare în spațiul web. Serviciul acesta, acoperă toate mașinile de căutare în spațiul web a celor mai populare dintre ele cum ar fi Google, Yahoo, Bing, ASK.

 

Detectarea dependenței la jocurile online

O mare și obișnuită problemă cu care se confruntă părinții este ocupația îndelungată a copiilor cu jocurile online. Fenomenul devine mai intens în cazul părinților absenți de acasă. De multe ori, copiii pretind că în timpul acestor ore, se ocupă cu lecțiile școlare dar în realitate, se poate să fi stat multe ore în fața ecranului calculatorului jucându-se la jocurile lor preferate online.

Serviciul FamilyR vă dă o imagine imediată a programelor ce s-au folosit zilnic în computer. Clasifică programele în funcție de timpul lor de folosință. În acest mod, se afișează mai întâi pe listă, programele cu cel mai ridicat grad de folosire de către copil.

 

 

 

 

 

 

 

Având în vedere faptul că serviciul identifică tipul fiecărui program pentru o multitudine de aplicații, aveți posibilitatea aruncând doar o privire rapidă, să constatați dacă afirmațiile copilului sunt adevărate.

Informații suplimentare

În afară de informațiile de bază, serviciul FamilyR vă oferă și unele informații suplimentare. Dacă le evaluați după cum trebuie, puteți extrage informații suplimentare cum ar fi:

 • Tipul de fișiere pe care le descarcă copilul de pe internet după numele fiecărui fișier. Unitatea «Fișiere internet» a aplicației FamilyR vă înfățișează lista cu numele tuturor fișierelor ce le-a descărcat copilul dumneavoastră de pe internet în fiecare zi.
 • Tipul de fișiere pe care le distribuie copilul folosind mijloace de stocare portabile cum ar fi memoriile Flash și hard disk-urile externe. Unitatea «Fișiere computer» a aplicației FamilyR vă oferă lista relativă pentru ziua aleasă.
 • Înregistrarea completă de intrare (login) și ieșire (logout) a copilului din calculator precum și timpul total în care acesta a utilizat internetul. Unitatea «Utilizarea computerului» a aplicației FamilyR vă oferă lista relativă pentru ziua aleasă.

În sfârșit, o aplicație foarte importantă este aceea de înregistrare a tastării. Orice este tastat de către copil pe tastatura calculatorului este înregistrat. În acest mod puteți extrage coduri de acces pentru diferite alte pagini web de rețele sociale și matrimoniale cum ar fi de exemplu Badoo, Hi5 și multe altele. 

 

Portabilitatea – Acoperirea globală

Un avantaj important al acestui serviciu, este acela că înregistrează activitatea copilului chiar dacă acesta folosește un computer portabil (laptop) pe car-l ia cu el și în afara casei. Chiar dacă copilul se află la mii de kilometri departe de casă, dumneavoastră puteți avea imaginea completă a activității lui.

Versiune de încercare gratuită

Click aici pentru o versiune de încercare gratuită.

Afla cele mai recente știri

Urmați-ne pe Facebook sau Twitter pentru a fi in permanenta la curent cu toate progresele tehnologice și promoții legate de serviciu FamilyR.  

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved    Termeni și condiții