Acasă Aplicații Servicii Compania Contact e-Shop
Protejează-ţi automobilul
Devino singur detectiv
Urmărește-ți singur automobilele
24 de ore de supraveghere a vârstnicilor și a minorilor
Protejează-ți copilul pe internet
Spionarea cu ajutorul PC-ului
 
 
Ideal pentru:

  • Suferinzi de boala Alzheimer sau a altor forme similare de demență.
  • Părinți cu copii minori.

 

 

Se instalează oriunde

Amplasați un dispozitiv iTrack100-BELT la centura, la hainele sau în geanta suferindului.

 

Ușor de utilizat

Dispozitivul iTrack100-BELT conține o cartelă SIM a telefoniei mobile, cu un număr al său exact ca și telefoanele mobile. Doar activezi dispozitivul iTrack100-BELT, o pui pacientului și urmărirea deja a început. 

Află unde se găsește persoana ta apropiată

Instalați dispozitivul iTrack100-BELT pacientului și în continuare apelați dispozitivul respectiv de la telefonul dumneavoastră mobil. La primul apel, linia telefonică se va închide automat și imediat după aceea vei primi la telefonul tău mobil un mesaj SMS ce-ți va indica adresa exactă (strada, numărul regiunea, etc.). În afară de localizare, primești și viteza de deplasare a pacientului ca să te informezi dacă acesta este pedestru sau s-a urcat în vreun mijloc de transport (de ex. tren, autobuz, automobil). De fiecare dată când apelezi dispozitivul iTrack100-BELT, vei primi un mesaj SMS asemănător ce-ți va indica noua adresă și viteza de deplasare a obiectivului urmărit (Serviciul iTrack SMS).

 iTrack SMS

 iTrack Mobile Google Maps

 iTrack Mobile Google Satelite

 

De asemenea, pacientul poate fi urmărit în mod continuu (auto - tracking), fără a fi nevoie de fiecare dată să apelezi dispozitivul iTrack. Cu un simplu SMS, poți seta dispozitivul pentru a-ți trimite automat noua adresă a pacientului pentru oricât timp dorești tu (de ex. 1 mesaj la fiecare două minute).

Ești în fața calculatorului și vrei să vezi locația pacientului direct pe harta Google Maps? Intră pe site-ul iTrack cu codul tău și vezi pe hartă toate localizările pe care le-a trimis dispozitivul tău iTrack până astăzi (Serviciul iTrack Google Maps).

 

Acoperire globală

Fiecare dispozitiv «iTrack» funcționează nu numai pe teritoriul României, dar și în întreaga lume, atât terestru cât și marin.

 

Video informațional

Care este prețul?

  • Numai de ceea ce ai nevoie este dispozitivul iTrack100-BELT.
  • Nu există niciun abonament și niciun preț ascuns.
  • Cu fiecare dispozitiv ți se oferă gratis 10 credite iTrack astfel încât, în cazul violării autovehiculului, te informezi imediat printr-un SMS care îți indică adresa exactă a acestuia prin localizarea străzii și numărului, dar și printr-un link special care-ți indică live locul unde se află automobilul pe harta Google a telefoanelor Smartphones (serviciul iTrack SMS). Pentru o siguranță absolută, îți poți aproviziona un surplus de credite/informații de la e-Shop a paginii iTrack la un preț foarte scăzut (până la 15 cenți pe credit).
  • Chiar dacă nu ai credite disponibile, intră pe pagina web iTrack cu codul tău și vezi pe hartă toate pozițiile vehiculului (serviciul iTrack Google Maps). Serviciul iTrack Google Maps este absolut GRATUIT PENTRU TOTDEAUNA. Asta înseamnă că pentru orice punct nou ce se înregistrează pe harta Google, taxarea se face în cartela SIM a dispozitivului iTrack printr-un simplu SMS (preț actual 0,05 euro cenți).
  • Desigur, dacă cartela SIM pe care o veți introduce în dispozitivul iTrack vă oferă mesaje gratuite în rețeaua Orange, puteți urmări automobilul dumneavoastră gratuit prin serviciul iTrack Google Maps.

De ce să alegi iTrack?

Mai jos, se dau 3 motive principale pentru care, majoritatea cetățenilor români și grei astăzi, au încredere în iTrack100-BELT pentru supravegherea vârstnicilor și a copiilor minori.

  • Pentru prima dată, cineva își poate supraveghea persoana apropiată oriunde s-ar afla – de acasă, de la birou, din mașină, din provincie, etc. 

Există mulți care oferă dispozitive comune de localizare. Însă dispozitivele acestea, numai ceea ce fac, este să trimită poziția lor în formă de coordonate geografice. Aceasta înseamnă că, pentru localizarea obiectivul tău cu dispozitivele comune din comerț, va trebui:

a) să te afli în fața unui calculator,

b) să ai acces la internet și

c) pentru fiecare poziție nouă a automobilului, de fiecare dată, trebuie să tastezi două numere de câte opt cifre (longitudine și altitudine geografică) la cele două pagini web respective. 

Acum cu dispozitivul «iTrack» poți localiza în timp real obiectivul tău cu ajutorul telefonului tău mobil prin 2 moduri diferite:

i. prin primirea exactă a adresei, a vitezei și a orei prin SMS (serviciul iTrack SMS pentru fiecare telefon mobil).

ii. prin marcarea pe harta Google Maps a telefonului tău mobil (serviciul iTrack SMS pentru Smartphones). 

  • Fără abonamente, comisioane, taxe fixe sau ascunse.
  • Asistență telefonică zilnică pentru toți clienții iTrack.

 

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved    Termeni și condiții