Acasă Aplicații Servicii Compania Contact e-Shop
Protejează-ţi automobilul
Devino singur detectiv
Urmărește-ți singur automobilele
24 de ore de supraveghere a vârstnicilor și a minorilor
Protejează-ți copilul pe internet
Spionarea cu ajutorul PC-ului
 
 
Protecția împotriva furtului de combustibil la benzinării

Furtul cel mai comun și ușor se produce prin două moduri la stația de benzină în timpul alimentării vehiculului. În primul caz, șoferul primește o factură «umflată» de la operatorul stației de benzină (o valoare mai mare / mai mult combustibil decât în realitate) pe care prezentând-o după aceea la contabilitate, încasează diferența de bani. În al doilea caz, furtul se produce de către operatorul benzinăriei cu ajutorul «pompei deranjate» pentru distribuție de carburant, care printr-un circuit electronic special, prezintă clientului o cantitate mai mare de combustibil decât cel real introdus în autovehicul. 

 

Indiferent de cum se produce furtul, rezultatul rămâne același: în autovehicul se introduce o cantitate semnificativ mult mai mică de combustibil decât aceea care este plătită de compania ta. 

Dacă ați instalat dispozitivul «iTrackPro» la autoturismele dumneavoastră, nu aveți niciun motiv să vă îngrijorați. În orice moment, poți cunoaște pentru orice vehicul, cantitatea reală de combustibil ce este introdusă în rezervorul acestuia în timpul alimentării. Mai precis, un raport special în formă de Microsoft Excel (.xls) te informează analitic de locul, timpul și bineînțeles de cantitatea reală de combustibil introdusă în timpul alimentării, pentru fiecare vehicul al tău. Desigur, pentru a avea un control mai detaliat, poți primi SMS-uri informative și e-mail-uri de fiecare dată când se alimentează un vehicul.

 

Protecția împotriva furtului de combustibil pe drum

Chiar dacă o companie își achiziționează combustibilul de la benzinăriile colaboratoare și complet supravegheate, furtul nu se oprește aici. Nu sunt puțini șoferii care opresc pe drum și cu ajutorul unei pompe speciale de aspirație a combustibilului, decurg la eliminarea de la 10% până la 20% a acestuia, după care îl vând sau îl folosesc pentru uz personal. 

Dispozitivul «iTrackPro» te informează pentru fiecare golire bruscă a rezervorului. Mai precis, un raport special în formă de Microsoft Excel (.xls) te informează analitic de locul, timpul și bineînțeles de cantitatea reală de combustibil ce a fost eliminată din rezervorul fiecărui vehicul al tău. Pentru a avea controlul absolut, sistemul îți trimite SMS-uri informative și e-mail-uri de fiecare dată când are loc o golire bruscă a rezervorului unui vehicul al tău. 

 

Cum funcționează supravegherea combustibilului?

În fiecare vehicul se instalează un dispozitiv telematic care se conectează direct la senzorul instalat din fabrică ce este amplasat în rezervorul fiecărui vehicul. În acest fel, dispozitivul iTrack urmărește, în orice moment, cantitatea combustibilului din rezervorul vehiculului. 

 

Informațiile despre combustibil împreună cu alte informații precum poziția GPS a autovehiculului, sunt colectate și prelucrate prin metode speciale de către serverele iTrack pentru a produce rapoartele «inteligente» despre combustibil.

Urmărirea combustibilului prin senzorul instalat din fabrică simplifică și accelerează extrem de mult instalarea la vehicul a sistemului telematic. În paralele, se evită modificările complexe cum ar fi perforarea rezervorului și instalarea comutatorului secund. 

Urmărirea combustibilului cu dispozitivul «iTrackPro» funcționează oriunde, atât la toate stațiile de carburanți cât și la toate tipurile de camioane și automobile. 

Poziția tuturor autovehiculelor 24 de ore din 24

Intră pe site-ul web iTrack cu codul tău și vezi pe hartă în orice moment locul și viteza tuturor automobilelor tale. Prin indicarea culorii speciale, pot fi ușor deosebite vehiculele care sunt în mișcare (puncte verzi) de vehiculele care sunt parcate (puncte roșii). La fiecare 30 de secunde, harta se reînnoiește automat cu noile poziții ale vehiculelor pentru a fi informat în timp real și pentru a direcționa personalul tău în cel mai bun mod posibil. 

 

Reconstituirea rutelor

Urmăriți pe hartă ruta completă pentru fiecare dintre vehiculele dumneavoastră și pentru orice dată doriți, fără nicio restricție de timp. Nu este necesar să te găsești zilnic în fața PC-ului tău pentru a supraveghea vehicule și personal. iTrack stochează până la o perioadă de 5 ani toate rutele și staționările vehiculelor dumneavoastră. Acum, niciunul dintre șoferii tăi nu poate motiva rute false. În același timp, observând pe hartă rutele repetate, vei putea foarte ușor să găsești rute alternative mai scurte pentru autovehiculele tale, economisind astfel timp și combustibil.  

 

Imprimarea rapoartelor zilnice

Tipărește pe hârtie și arhivează în sistemul de informații al companiei tale rutele zilnice și staționările vehiculelor. Rapoartele sunt generate în formă Microsoft Excel (.xls) pentru a fi ușor prelucrate, analizate, tipărite și încorporate în orice sistem de informații. De asemenea, pentru o simplificare mai mare, fiecare staționare a vehiculului este însoțită de adresa exactă (strada, numărul, regiunea, C.P.).

 

Gestionarea clienților

Foarte ușor, poți introduce în sistem toți clienții care folosesc vehiculele tale. Automat, rapoartele zilnice te vor informa despre clienții la care a trecut fiecare vehicul dar și despre timpul staționării acestuia la fiecare client în parte. 

 

 

Protecție antifurt

Asigură cu un simplu click toate sau o parte a vehiculelor tale. În cazul furtului autovehiculului vei primi informare imediată prin SMS și e-mail la oricâte telefoane mobile și adrese de e-mail dorești.

 

Limitarea geografică a vehiculelor

Cu o simplă mișcare poți restrânge vehiculele tale, astfel încât să se deplaseze într-o zonă geografică delimitată pe care ai setat-o de fiecare dată (de ex. deplasare în Bucuresti). În cazul în care vreun automobil iese din regiunea geografică desemnată, vei primi informare imediată prin SMS și e-mail.

 

Conducere în condiții de siguranță

Este de ajuns numai un click pentru a limita viteza cu care se deplasează autovehiculele tale. În cazul în care un vehicul a încălcat limita de viteză maximă permisă, vei primi notificări imediate prin SMS sau e-mail.

 

Protejarea produselor vulnerabile

Prin conectarea unui senzor adecvat de măsură al temperaturii, poți primi zilnic rapoartele variației temperaturii al frigiderului fiecărui vehicul (sau a frigiderelor stabile) atât în formă de Microsoft Excel (.xls) cât și sub formă de diagrame. Pentru a avea un control deplin, sistemul îți trimite SMS-uri și e-mail-uri informative de fiecare dată când temperatura depășește limita programată. Pentru a evita informațiile incorecte, poți defini chiar perioada maximă în care temperatura poate fi în afara limitelor fără ca tu să nu primești informații (de ex. în timpul încărcării – descărcării unui frigider).

 

Instalare simplă

Instalarea dispozitivului «iTrack200» la vehicul, este făcută de către electricieni profesioniști în numai câteva minute. Spre deosebire de dispozitivele comune pentru gestionarea stolului auto, dispozitivele «iTrack» nu au nevoie de antenă exterioară GPS sau de alți senzori pentru a funcționa. Prin urmare, cablarea este minimă și instalarea sa este mult mai simplă decât aceea a unui sistem audio sau a unui sistem de alarmă. 

 

Dispozitivele «iTrack» se instalează în locuri ascunse ale automobilului având ca rezultat invizibilitatea lui completă de către șoferi. Tot de ceea ce are nevoie pentru a funcționa, este alimentarea sa de la vehicul. De asemenea, manualul român care însoțește fiecare dispozitiv, prezintă în pași simpli și cu fotografii modul de instalare și conexiune.

Care este prețul?

  • Pentru fiecare vehicul pe care vrei să-l urmărești ai nevoie de un dispozitiv iTrack telematic și de un abonament la serviciul iTrackPro.
  • Abonamentul la serviciul iTrackPro poate fi trimestrial, semestrial sau anual ca să poți alege în funcție de nevoile tale. 
  • Pentru prima dată în România, iTrack oferă tuturor abonaților noi ai serviciului iTrackPro o subvenție de la 10% până la 100% la dispozitivele telematice, în funcție de programul economic și de numărul dispozitivelor/autovehiculelor. 

 

   Lista de prețuri a serviciilor iTrackPro

NUMĂRUL DISPOZITIVELOR

(PÂNĂ LA)

 ABONAMENT LUNAR PE VEHICUL

(ABONAMENT TRIMESTRIAL

ABONAMENT LUNAR PE VEHICUL

(ABONAMENT SEMESTRIAL)

ABONAMENT LUNAR PE VEHICUL

(ABONAMENT ANUAL)

5

11,99 euro

10,99 euro

9,99 euro

10

10,99 euro

9,99 euro

8,99 euro

20

9,99 euro

8,99 euro

7,99 euro

>20

VĂ RUGĂM CONTACTAȚI iTrack

 

De ce să alegi iTrack?

Mai jos, se dau 2 motive principale pentru care astăzi cele mai multe companii române aleg și au încredere în iTrack pentru supravegherea și gestionarea vehiculelor lor:

  • Pentru prima dată în România, gestionarea parcului auto este accesibil pentru toate companiile indiferent de mărimea lor. Cu o subvenție de până la 60% a echipamentului și cu abonamente lunare de 10 euro pe vehicul, acum toți pot beneficia de serviciile iTrack.
  • Tehnologia înaltă și experiența lui iTrack asupra proiectelor de mari dimensiuni garantează un rezultat de încredere și profitabil pentru compania ta. Mari companii cum a fi Cosmote, Nestle, Hertz, Western Union și multe altele, s-au încredințat deja în iTrack pentru nevoile lor operaționale. 

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved    Termeni și condiții