Acasă Aplicații Servicii Compania Contact e-Shop
Protejează-ţi automobilul
Devino singur detectiv
Urmărește-ți singur automobilele
24 de ore de supraveghere a vârstnicilor și a minorilor
Protejează-ți copilul pe internet
Spionarea cu ajutorul PC-ului
 
 
Dispozitiv pentru urmărire și localizare

ATENȚIE:

Prezenta acțiune este adresată atât părinților care sunt interesați de supravegherea și protecția copiilor lor, cât și agențiilor guvernamentale de combatere a criminalității. Unicii responsabili pentru utilizarea echipamentului și serviciului respectiv sunt utilizatorii înșiși. iTrack nu poate cunoaște tipul de utilizare pe care-l face fiecare client și de aceea nu are nicio responsabilitate în cazul utilizării ilegale.

 

Se poate ascunde oriunde

Dispozitivul de supraveghere a minorilor iTrack se poate amplasa în interiorul torpedoului, sub scaune, în portbagaj, în orice servietă sau ghiozdan dar și în oricare alt loc îți poți imagina. Dispozitivul iTrack100 urmărește și localizează copilul tău într-o completă tăcere fără a fi observat. 

Εντοπισμός και Παρακολούθηση με το iTrack100 - Ιδανική για Ντετεκτιβ

 

Simplu în utilizare

Dispozitivul iTrack100 funcționează cu o simplă cartelă SIM a   telefoniei mobile, cu un număr al său, exact în același mod precum un telefon mobil. Activați dispozitivul iTrack100, îl amplasați pe obiectivul interesat și urmărirea este deja începută.   

Localizarea poziției cu ajutorul telefonului tău mobil

După amplasarea dispozitivului iTrack100, în continuare, îl poți apela de la telefonul tău mobil. La primul apel, linia telefonică se va închide automat și imediat vei primi la telefonul tău mobil un mesaj SMS cu adresa exactă (strada, numărul, regiunea, etc.) și viteza obiectivului urmărit. De fiecare dată când apelezi dispozitivul de urmărire iTrack100, vei primi un mesaj SMS de același fel, cu noua adresă și viteză a acestuia (serviciul iTrack SMS).

 iTrack SMS

 iTrack Mobile Google Maps

 iTrack Mobile Google Satelite

De asemenea, îți poți urmări continuu autovehiculul (auto-tracking), fără să fie mereu nevoie să apelezi dispozitivul iTrack. Cu un simplu SMS, poți programa dispozitivul de a-ți trimite automat localizarea nouă a acestuia pentru oricât timp dorești (de ex. 1 mesaj la fiecare 2 minute).

Ești în fața PC-ului și vrei să vezi locul obiectului direct pe Google Maps? Intră pe site-ul web iTrack cu codul tău personal și vezi pe hartă toate localizările pe care le-a trimis dispozitivul tău până astăzi (serviciul iTrack Google Maps).

 

 

 

Supravegherea sonoră a încăperii cu telefonul tău mobil

Datorită mărimii mici, dispozitivul iTrack100 poate fi amplasat aproape oriunde (de ex. într-o mașină, într-un birou, într-un ghiozdan, etc.). Odată ce apelezi dispozitivul de la telefonul tău mobil, acesta va răspunde automat ca să poți avea supraveghere sonoră a încăperii, pentru oricât timp este nevoie. De îndată ce decizi să oprești această funcțiune, doar închide telefonul tău mobil. Dispozitivul nu este perceput pentru faptul că nu prezintă niciun semnal audio sau video în timpul apelului telefonic.

Παρακολούθηση Συνομιλιών - Εφαρμογή Ντετεκτιβ

 

 

 • În timpul supravegherii sonore a încăperii, se efectuează un apel exact asemănător ca acela al unui oarecare telefon mobil. iTrack nu percepe nicio taxă.
 • Alegerea celor două aplicații de bază mai sus numite (localizarea obiectului / supravegherea sonoră) se face prin expedierea unui SMS către dispozitivul iTrack100.

 

Acoperire globală

Fiecare dispozitiv «iTrack» funcționează nu numai pe teritoriul României, dar și în întreaga lume, atât terestru cât și marin.

 GPS Tracking - Εφαρμογή Ντετεκτιβ

 

Care este prețul?

 • Numai de ceea ce ai nevoie este dispozitivul iTrack100 sau iTrack100-HD.
 • Nu există niciun abonament și niciun preț ascuns.
 • Cu fiecare dispozitiv ți se oferă gratis 10 credite iTrack astfel încât, în cazul violării autovehiculului, te informezi imediat printr-un SMS care îți indică adresa exactă a acestuia prin localizarea străzii și numărului, dar și printr-un link special care-ți indică live locul unde se află automobilul pe harta Google a telefoanelor Smartphones (serviciul iTrack SMS). Pentru o siguranță absolută, îți poți aproviziona un surplus de credite/informații de la e-Shop a paginii iTrack la un preț foarte scăzut (până la 15 cenți pe credit).
 • Chiar dacă nu ai credite disponibile, intră pe pagina web iTrack cu codul tău și vezi pe hartă toate pozițiile vehiculului (serviciul iTrack Google Maps). Serviciul iTrack Google Maps este absolut GRATUIT PENTRU TOTDEAUNA. Asta înseamnă că pentru orice punct nou ce se înregistrează pe harta Google, taxarea se face în cartela SIM a dispozitivului iTrack printr-un simplu SMS (preț actual 0,05 euro cenți).
 • Desigur, dacă cartela SIM pe care o veți introduce în dispozitivul iTrack vă oferă mesaje gratuite în rețeaua Orange, puteți urmări automobilul dumneavoastră gratuit prin serviciul iTrack Google Maps.

De ce să alegi dispozitivul «iTrack»?

Mai jos, se dau 5 motive principale pentru care, în conformitatea specialiștilor cu privire la subiecte de siguranță, dispozitivele «iTrack» sunt actual considerate cele mai bune sisteme antifurt de localizare în toată Europa.

 • Pentru prima dată, cineva poate localiza și urmări obiectivul său de oriunde se află – de acasă, de la birou, din mașină, din provincie, etc.

Există mulți care oferă dispozitive comune de localizare. Însă dispozitivele acestea, numai ceea ce fac, este să trimită poziția lor în formă de coordonate geografice. Aceasta înseamnă că pentru a localiza obiectivul dorit cu alte dispozitivele comune din comerț, va trebui:

a) să te afli în fața unui calculator,

b) să ai acces la internet și

c) pentru fiecare poziție nouă a automobilului, de fiecare dată, trebuie să tastezi două numere de câte opt cifre (longitudine și altitudine geografică) la cele două pagini web respective. 

Acum cu dispozitivul «iTrack» poți localiza imediat automobilul tău cu ajutorul telefonului tău mobil prin 2 moduri diferite:

i. prin primirea exactă a adresei, a vitezei și a orei prin SMS (serviciul iTrack SMS pentru fiecare telefon mobil)

ii. prin marcarea pe harta Google Maps a telefonului tău mobil (serviciul iTrack SMS pentru Smartphones) 

 • Pentru prima oară, orice interesat, poate imprima rapoarte detaliate de supraveghere a tuturor localizărilor a obiectivului (adrese și date exacte).
 • Fără abonamente, comisioane, taxe fixe sau ascunse.
 • Dispozitivul iTrack100 este cel mai mic dispozitiv de urmărire prin satelit din lume.
 • Asistență telefonică zilnică pentru toți clienții iTrack.
 

 

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved    Termeni și condiții