Acasă Aplicații Servicii Compania Contact e-Shop
Protejează-ţi automobilul
Devino singur detectiv
Urmărește-ți singur automobilele
24 de ore de supraveghere a vârstnicilor și a minorilor
Protejează-ți copilul pe internet
Spionarea cu ajutorul PC-ului
 
 
Instalare simplă

 Instalarea dispozitivului «iTrack100» la motocicletă dar și a dispozitivului «iTrack200» la automobil, este făcută de către electricieni profesioniști în numai câteva minute. Spre deosebire de sistemele comune antifurt, dispozitivele «iTrack» nu au nevoie de piese suplimentare cum ar fi antenă exterioară GPS (Sistem de Poziționare Globală) sau de alți senzori pentru a funcționa. Prin urmare, cablarea este minimă și instalarea sa este mult mai ușoară decât aceea a unui sistem audio sau a unui sistem de alarmă. 

 

Dispozitivele «iTrack» se instalează în locuri ascunse ale automobilului sau ale motocicletei, având ca rezultat invizibilitatea lui completă de către hoții potențiali. Tot de ceea ce are nevoie pentru a funcționa, este alimentarea sa de la vehicul. De asemenea, manualul român care însoțește fiecare dispozitiv, prezintă în pași simpli și cu fotografii modul de instalare și conexiunea în cazul în care doriți ca instalarea să o faceți voi înșivă.

Utilizare simplă

Fiecare dispozitiv «iTrack» este dotat cu o cartelă de telefon mobil SIM, cu un număr al său, exact precum telefoanele mobile. De fiecare dată când dorești să asiguri automobilul tău, doar telefonezi la dispozitivul «iTrack» și protecția vehiculului se activează automat.

Asigurare absolută

Sistemul de protecție «iTrack» se dezactivează numai dacă telefonezi de la mobilul tău sau alt telefon mobil autorizat (până la cinci numere de telefon certificate). Nu există telecontrol pentru a evita copierea sau furtul acestora. Tote funcțiunile de control de la distanță se fac de la telefonul tău mobil.

Protecție multiplă

De fiecare dată când se activează protecția «iTrack», va trebui să te simți liniștit și sigur pentru faptul că, pentru oricare din situațiile de mai jos, vei primi informare continuă la telefonul tău mobil (la fiecare 3 minute) pentru poziția și viteza automobilului:

 • Violarea automobilului și pornirea sa.
 • Remorcarea automobilului.
 • Deconectarea bateriei automobilului. 

 iTrack SMS

 iTrack Mobile Google Maps

 iTrack Mobile Google Satelite

 

Acoperire globală

Fiecare dispozitiv «iTrack» funcționează nu numai pe teritoriul României, dar și în întreaga lume, atât terestru cât și marin.

Funcțiuni suplimentare

Urmărirea poziției vehiculului 

 • Informare printr-un SMS ce indică strada, numărul, orașul și viteza. 
 • printr-un apel telefonic fără răspuns.
 • Traseu: posibilitatea informării continue prin SMS a poziției și vitezei.
 • automobilului, la timpul reglat (de ex. la fiecare 30 de secunde).

Ascultarea convorbirilor din interiorul automobilului

 • Transmiterea convorbirilor din interiorul automobilului printr-un simplu apel telefonic.

Funcționarea SOS

 • În cazul de urgență, apăsând un buton special, se trimit în continuu mesaje SMS cu strada, numărul, orașul și viteza automobilului la cinci numere de telefon programate.

Care este prețul?

 • Tot de ceea ce ai nevoie este dispozitivul «iTrack». Pentru un automobil vei avea nevoie de dispozitivul «iTrack200» iar pentru o motocicletă vei avea nevoie de dispozitivul «iTrack100» și un adaptor de alimentare permanentă (Accesorii - Consumabile).
 • Nu există niciun abonament și niciun preț ascuns.
 • Cu fiecare dispozitiv ți se oferă gratis 10 credite iTrack astfel încât, în cazul violării autovehiculului, te informezi imediat printr-un SMS care îți indică adresa exactă a acestuia prin localizarea străzii și numărului, dar și printr-un link special care-ți indică live locul unde se află automobilul pe harta Google a telefoanelor Smartphones (serviciul iTrack SMS). Pentru o siguranță absolută, îți poți aproviziona un surplus de credite/informații de la e-Shop a paginii iTrack la un preț foarte scăzut (până la 15 cenți pe credit).
 • Chiar dacă nu ai credite disponibile, intră pe pagina web iTrack cu codul tău și vezi pe hartă toate pozițiile vehiculului (serviciul iTrack Google Maps). Serviciul iTrack Google Maps este absolut GRATUIT PENTRU TOTDEAUNA. Asta înseamnă că pentru orice punct nou ce se înregistrează pe harta Google, taxarea se face în cartela SIM a dispozitivului iTrack printr-un simplu SMS (preț actual 0,05 euro cenți).
 • Desigur, dacă cartela SIM pe care o veți introduce în dispozitivul iTrack vă oferă mesaje gratuite în rețeaua Orange, puteți urmări automobilul dumneavoastră gratuit prin serviciul iTrack Google Maps.

 

De ce să alegi dispozitivul «iTrack»?

Mai jos, se dau 5 motive principale pentru care, în conformitate cu specialiștii în ceea ce privește siguranța, dispozitivele «iTrack» sunt actual considerate cele mai bune sisteme antifurt de localizare pe mapamond:

 • Pentru prima dată, în cazul furtului, proprietarul se poate deplasa urgent către vehiculul său în numai câteva minute după informarea în mod continuu la telefonul său mobil a adresei exacte a poziției vehiculului, aceasta fiind efectuată nu numai prin coordonate.

Există mulți care oferă dispozitive comune de localizare GPS și pe care le prezintă ca “dispozitive antifurt”. Însă dispozitivele acestea, numai ceea ce fac, este să trimită poziția lor în formă de coordonate geografice. Aceasta înseamnă că, în clipa furtului, pentru localizarea automobilului tău cu dispozitivele comune din comerț, va trebui:

a) să te afli în fața unui calculator,

b) să ai acces la internet și

c) pentru fiecare poziție nouă a automobilului, de fiecare dată, trebuie să tastezi două numere de câte opt cifre (longitudine și altitudine geografică) la cele două pagini web respective. 

Acum cu dispozitivul «iTrack» poți localiza imediat automobilul tău cu ajutorul telefonului tău mobil prin 2 moduri diferite:

i. prin primirea exactă a adresei, a vitezei și a orei prin SMS (serviciul iTrack SMS pentru fiecare telefon mobil).

ii. prin marcarea pe harta Google Maps a telefonului tău mobil (serviciul iTrack SMS pentru Smartphones).

 • Dispozitive non-detectabile – Instalare simplă.

Chiar și dispozitivele GPS scumpe antifurt au nevoie de antenă GPS ca să poata funcționa. Este foarte ușor pentru un hoț experimentat să observe existența antenei exterioare GPS și decurgând la extragerea acesteia, poate dezactiva complet sistemul antifurt.

Dispozitivele iTrack nu au nevoie de antenă exterioară GPS și alți senzori pentru a funcționa. Fiecare dispozitiv iTrack este dotat cu o antenă GPS activă de înaltă sensibilitate care este integrată în dispozitiv. Această caracteristică, face ca dispozitivele iTrack să fie complet invizibile și în paralel, reduce dramatic cablajul din interiorul autovehiculului. 

 • Fără telecomenzi care se pot copia.

Toate funcțiunile se fac de la telefonul mobil al proprietarului autoturismului.

 • Fără abonamente, comisioane, taxe fixe sau ascunse.
 • Asistență telefonică zilnică pentru toți clienții iTrack.

 

 
 
 
 
 
Copyright © iTrack. All rights reserved    Termeni și condiții